بیمارستان 132 تختخوابی شهید بهشتی شهرستان مرزی آستارا ظهر روز- پنجشنبه دهم فروردین ماه  با حضور دکتر سید حسن قاضی‌زاده هاشمی - وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دولت تدبیر و امید ، رسماً به بهره برداری رسید.

به گزارش خط اول با سفر هیات دولت به استان گیلان و حضور دکتر سید حسن قاضی‌زاده هاشمی - وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دولت تدبیر و امید، بیمارستان 132 تختخوابی شهید بهشتی شهرستان مرزی آستارا به چرخه خدمات درمانی پیوست.

دکتر حسن روحانی – رییس جمهوری اسلامی ایران در گفتگوی ویدیو کنفرانس از مجتمع تجاری - صنعتی منطقه آزاد کاسپین بندر انزلی اجازه افتتاح همزمان پنج پروژه سلامت محور را به وزیر بهداشت و درمان صادر کرد .

دکتر سید حسن قاضی زاده هاشمی – وزیر بهداشت،درمان وآموزش پزشکی گفت: در روز فرخنده میلاد امام محمد باقر (ع) با کسب اجازه از ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران افتتاح بیمارستان 132 تختخوابی شهید بهشتی بندر آستارا را اعلام می دارم.

دکتر قاضی زاده تصریح کرد: وزارت بهداشت پروژه های متعددی در استان گیلان دارد که با حضور ریاست محترم جمهور و هیئت دولت، همراه با سایر پروژه ها به دستور رییس محترم جمهور امروز رسماً افتتاح می شود.وی افزود:بیمارستان شهید بهشتی بندر آستارا با هزینه ساخت و تجهیز بالغ بر 56 میلیارد تومان با همکاری وزارت مسکن و شهرسازی آماده بهره برداری و ارایه خدمت به مردم شریف آستارا می باشد.

وزیر بهداشت ادامه داد:بیمارستان شهدای رضوانشهر،بیمارستان پارس ومرکز گوارش وکبد گیلان نیز پروژه های بزرگی هستند که به طور همزمان از امروز در خدمت سلامت مردم شریف استان گیلان قرار می گیرند.وی خاطر نشان کرد:بیمارستان پارس با هزینه بالغ بر 150 میلیارد تومان با سرمایه گذاری بخش خصوصی به انجام رسیده است، همه این پروژه ها در راستای تامین سلامت مردم و با حمایت همه جانبه دولت تدبیر و امید آماده بهره برداری شده است.

دکتر قاضی زاده هاشمی تاکید کرد: اگر چه کار ساخت و تجهیز بر عهده ما دولت مردان است، اما کار اصلی درمان بیماران بر عهده پرسنل زحمتکش ،کارکنان حوزه سلامت، پزشکان و متخصصین عزیز می باشد که جا دارد از زحمات این عزیزان تقدیر شود.

وزیر بهداشت اظهار داشت: ممکن است ساختمان جدید بیمارستان کاستی های داشته باشد که با به مرور زمان مرتفع خواهد شد و در خصوص استقرار برخی از تجهیزات از قبیل سی تی اسکن نیز از سوی وزارت بهداشت اقدام خواهد شد. وی در خصوص کمبود نیروی انسانی در حوزه بهداشت و درمان نیز گفت:این مشکل در بیشتر استان ها وجود دارد و استان گیلان نیز از استان هایی است که از این موضوع رنج می برد . وی اظهار امیدواری کرد که با همکاری مجلس شورای اسلامی و سازمان مدیریت برنامه ریزی کشور این معضل نیز رفع شود.

دکتر هاشمی گفت: در طول چهار سال،دولت تدبیر و امید توانست در استان گیلان 1700 تخت بیمارستانی آماده وتحویل مردم نمایدکه این رقم در تاریخ کشور بی نظیر است .وی تاکید نمود: شهرستان مرزی آستارا یک بیمارستان دیگر نیز نیاز دارد که امیدوارم با کمک مردم همین منطقه کلنگ احداث آن نیز به زودی به زمین زده شود تا شاهد تحول اساسی در حوزه بهداشت و درمان و توریسم سلامت در این شهرستان باشیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود افزود:سرمایه گذاری در حوزه سلامت ،در شهرستان آستارا به دلیل همجواری با کشورهای آسیای میانه و وجود توریسم سلامت توجیه اقتصادی دارد و وزارت بهداشت از هیچ کوششی در راستای کمک به سرمایه گذاری در حوزه سلامت دریغ نخواهد کرد.

وزیر بهداشت در خصوص ترومای جاده ای و کمک به حادثه دیدگان نیز گفت: تا آماده شدن امکانات پوشش امداد هوایی ،امدادگران ،حادثه دیدگان جاده ای بین استان اردبیل و گیلان را به هر استان که صلاح بیمار است اعزام نمایند.

فرماندار شهرستان مرزی بندر آستارا نیز در این مراسم گفت: با روی کار آمدن دولت یازدهم و با توجه به مزیت های شهرستان آستارا، با برداشته شدن موانع پیشرفت و ایجاد فرصت های بالندگی، شاهد توسعه این شهرستان مرزی هستیم.

یونس رنجکش اظهار داشت: با تلاش های دولت یازدهم و تدابیر ویژه در مسیر تحول سلامت جامعه شاهد اقدامات ارزشمندی در حوزه اجتماعی هستیم که افتتاح این بیمارستان بزرگ یکی از مهم ترین پروژه های حوزه سلامت در این شهرستان است.

وی افزود: امروز رییس جمهور محترم در جریان صحبت های خود در ویدیو کنفرانس های افتتاح پروژه ها، چند بار از بندر آستارا نام آوردند که نشان دهنده اهمیت این شهرستان در ابعاد مختلف است. بویژه جایگاه جدیدی که با ایجاد خط آهن ریلی قزوین، رشت، انزلی و آستارا ایجاد شده تا شاهد به صدا درآمدن سوت قطار در گیلان باشیم که خوشبختانه در اواخر سال قبل این مهم در آستارا به وقوع پیوست و با عبور آزمایشی قطار آذربایجانی به مرز ایران، گام های بلندی در مسیر اتمام این پروژه بزرگ برداشته شده است.

فرماندار آستارا با اشاره به مزیت های خاص این شهرستان گفت: با توجه به جاذبه های شهرستان مرزی بندر آستارا به واسطه ورود گردشگران مختلف، این شهرستان می تواند به یکی از قطب های توریسم درمانی تبدیل شود و مطالبه جدی در این حوزه احساس می شود که انشالله با توجه به اقدامات خوب وزارت بهداشت و درمان و شخص وزیر و عزیزان عرصه بهداشت و درمان، بتوانیم در کنار این بیمارستان تقویت کننده سایر بخش های حوزه بهداشت و درمان خصوصا پررنگ کردن نقش بخش خصوصی باشیم تا در حوزه اقتصاد و افزایش درآمد شهرستان از این ظرفیت منحصر به فرد استفاده لازم را ببریم.

وی افزود: البته برای تکمیل حوزه درمان، این بیمارستان نیازمند یک سری تجهیزات و نیروی انسانی است که برای تامین آن نیازمند دستور ویژه وزیر محترم هستیم.

گفتنی است بیمارستان 132 تختخوابی آستارا در زمینی به مساحت ۲۰ هزار و ۷۰۰ متر مربع با زیربنای ۱۲ هزار و ۵۰۰ مترمربع در چهار طبقه احداث شده که از بخش‌های مختلف درمانی همچون(اورژانس- درمانگاه –داروخانه –آزمایشگاه –فیزیوتراپی-رادیولوژی –سونوگرافی-آندوسکوپی- داخلی –اطفال-جراحی –زنان – آی سی یو-سی سی یو-ان آی سیو –اتاق های عمل –تصفیه خانه فاضلاب –ساختمان ادراری و...) برخوردار بوده است.عملیات احداث این بیمارستان از سال ۸۷ آغاز شد و تاکنون ۵۶ میلیارد تومان برای ساخت وتجهیز آن هزینه شده است.

 

شهرستان مرزی آستارا دارای یک بیمارستان 132 تختخوابی،5 مرکز بهداشتی درمانی، یک مرکز بهداشت ودرمانی شبانه ‌روزی در شهر لوندویل و ۲۳ خانه بهداشت است که حدود ۵۰۰ نفر نیرو به مردم این شهرستان خدمات بهداشتی و درمانی ارایه می‌دهند.

پربیننده‌ ترین ها