یک نماینده مجلس گفت: تنها درصد کمی از مشکلاتی که در کشور داریم به تحریم ها برمی گردد و عمده مشکلات ما به ضعف مدیریتی یا به تعبیری سلیقه ای عمل کردن مدیران بر می گردد.

به گزارش روابط عمومی صنایع ریسندگی و بافندگی پیشروتاب، سیدکاظم دلخوش نماینده مردم صومعه سرا در مجلس شورای اسلامی که سه شنبه هفته جاری 15 مهرماه در راس هیاتی به همراه حجت‌الاسلام محمدمهدی راشدی امام جمعه، سیدجلال سیدمحمدی فرماندار و تنی چند از مدیران شهرستان صومعه سرا از شرکت پیشروتاب ( گروه صنعتی دکتر برق لامع) بازدید به عمل آوردند، در گفتگو با مدیران این شرکت، اظهار داشت: اگرچه برخی از مشکلات به دلیل تحریم های ظالمانه ای است که در کشور وجود دارد اما مسئولان باید برای رفع موانع کارگاه های تولیدی و کاهش فشار بر کارآفرینان در یک تعامل و همکاری همه جانبه تلاش مضاعف کنند تا این تحریم ها را خنثی کرده و چرخ تولید بیش از پیش بچرخد.

سخنگوی کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس با بیان اینکه هم تحصیلات و هم تخصص در حوزه های اقتصادی دارد، تاکید کرد: در گذشته پیگیری های فراوانی برای حل مشکلات کارخانه های ایران برک، ایران پوپلین ، پوشش و ... انجام دادم و مانع تعطیلی این کارخانه ها شدم .امروز نیز باتوجه به گله هایی که به روند مدیریت اجرایی داریم اما تمام تلاشم را می کنم تا مشکلات واحدهایی چون پیشروتاب را پیگیری کنم و دوشادوش آنها در ایجاد اشتغال سهیم باشم.

وی اضافه کرد: نظارت های نامتوازن و همچنین برخوردهای سلیقه ای از دیگر موانع پیش روی بنگاه ها و کارگاه های تولیدی است که انتظار داریم همه دستگاه های مربوطه در این خصوص اقدامات لازم را انجام دهند تا دیگر شاهد نظارت های نامتوارن و با برخوردهای سلیقه ای نباشیم.

نماینده مردم صومعه سرا پیشروتاب را ( برق لامع ) برندی قدیمی و مطرح دانست و گفت : این برند برای ایرانیان نامی آشناست. باعث افتخار است که ما این برند محبوب و شناخته شده را در گیلان داریم .

این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: ما نیز در مجلس شورای اسلامی تمام تلاش خود را در راستای کاهش مشکلات بخش تولید و شکوفایی اقتصاد به کار می بندیم و در حد توان خود نیز با کمک و مساعدت سایر مسئولان،  مشکلات موجود بنگاه ها و کارگاه های اقتصادی را برطرف خواهیم کرد.

وی در پایان ضمن تماس با برخی مدیران بانکها جهت مرتفع شدن مشکلاتی بانکی شرکت پیشروتاب، تصریح کرد: کاری که از دست ما بربیاید مطمئن باشید انجام می دهیم و تا حصول نتیجه، رها نمی کنم، متاسفانه در گیلان کارکردن خیلی سخت است. ما در گیلان دلخوش هستیم ولی دلمان را به آدم های گیلان خوش نمی کنیم .

مهندس کتظم مادرشاهی رییس هیات مدیره و مدیر عامل شرکت پیشروتاب نیز در سخنانی اظهار داشت: ما ایرانی ها یک ویژگی هایی داریم که باعث افتخار ماست و سند و مدرک تمدن بزرگ و فرهنگ ایرانی است. شما در تصاویر تخت جمشید می بینید در آن زمان که حتی اروپایی ها از آب هم برای نظافت استفاده نمی کردند و وضعیت بهداشتی بسیار نامناسبی داشتند، ایرانی ها به تمدن تولید حوله و فرهنگ استفاده از آن رسیده بودند و شما در تصاویر می بینید که بر روی دست مجسمه ها حوله آویزان است و در آن دوران آنقدر ایرانیان با فرهنگ و با تمدن بودند که از حوله برای نظافت استفاده می کردند .

این کار آفرین نمونه با اشاره به این نکته که ما تنها شرکتی هستیم که از بین 10 تولید کننده ی ایرانی توانستیم از لحاظ کیفی نمره ی قبولی بگیریم و موفق شدیم مجوز فروش در بازارهای روسیه را اخذ کنیم، گفت: البته ی مجموعه ی ما نیز مانند دیگر مجموعه های تولیدی - صنعتی در شرایط بد اقتصادی فعلی  دچار بحران هایی شد ولی به شکر خدا از سال 1393 که سکان مدیریت شرکت در دستان بنده قرار گرفت بحمدالله اکثر مشکلات حل شده، دائما افزایش تولید را برنامه ریزی می کنیم، توانستیم بسیاری از زیر ساخت ها را مهیا کنیم و در بحث صادرات، ورود سرمایه گذار خارجی ، ورود شرکت به شرکت های بورسی و فرابورسی ، عرضه مجازی محصولات زمینه سازی کنیم که الحمدالله اکنون کارها در حال انجام است ، انشاالله در آینده خبرهای بسیار خوشی خواهیم داشت که موجب اعتلاء و شکوفایی هر چه بیشتر این مجموعه خواهد شد .

مهندس مادرشاهی دستگاه های این مجموعه ی تولیدی صنعتی را منحصر به فرد دانست و اظهار داشت: به جرات می توان گفت که دیگر هیچ مجموعه ای (حتی دولتی) با توجه به شرایط تحریم موجود و حجم سرمایه گذاری تخصصی و تکنولوژیی که وجود دارد امکان اینکه مجدداً بتواند مجموعه ای مانند پیشروتاب را با 32 دستگاه مدرنِ بهترین کمپانی جهان نمی تواند ایجاد کند و این یک "سرمایه ی ملی" است که نیازمند نگاه ویژه ی همه ی ما مخصوصاً گیلانی های عزیز به این سرمایه ی ملی است که در این استان مستقر است .

مدیر عامل جوان شرکت پیشروتاب حفظ این سنگر را در شرایط جنگ اقتصادی وظیفه ی خود دانست و گفت : به شکر خدا نگذاشتیم این سرمایه ی ملی ضایع شود و توانستیم هم صنعت حوله بافی را در استان زنده نگهداریم و هم توانستیم با استفاده از دانش روز در بحث تولید ماسک های آنتی باکتریال و قابل شستشوی "میتال" نیز گام های مثبت و باارزشی برداریم .

مهندس مادر شاهی در بخش دیگری از سخنان خود با  تاکید به این نکته که توانستیم کارخانه ای ایجاد کنیم که با ظرفیت تولید 12 تن حوله در روز می تواند عمده ی مصرف حوله ی کشور را تامین کند و علاوه بر آن صادرات و ارزآوری هم داشته باشد، اذعان داشت : فقط مشکلی که وجود دارد در سرمایه در گردش یک مقدار با مشکل روبرو هستیم که آن هم خیلی تصمیم نداریم از منابع بانکی استفاده کنیم . تجربه نشان داده که منابع بانکی که در بانک های به ظاهر اسلامی ما داده می شود خیلی برکت ندارد چراکه مشارکت واقعی انجام نمی شود .

گفتنی است، کارخانه پیشروتاب به عنوان بزرگترین و مدرنترین سایت حوله بافی در کشور و تنها کارخانه حوله بافی در استان گیلان میباشد. این شرکت در دهه 1380 با وارد نمودن جدیدترین ماشین آلات بافت حوله، با سیستم فوق پیشرفته ایرجت، تحولی بزرگ در این صنعت استراتژیک ایجاد نمود، بطوریکه با وارد نمودن مدرنترین تکنولوژی از کمپانیهای بزرگ دنیا همچون دورنیر آلمان، بناس انگلستان، اشتابلی فرانسه و ...، توانسته بزرگترین مجموعه حوله بافی را در کارخانه ای به وسعـت 4 هکتار رقم بزند. پـروژه ای که در سـطح ملی باعث افتخار بوده و عـلاوه بر ارز آوری بالا و اشتغالزایی، باعث حفظ و ارتقاءصنعت حوله بافی ایران در داخل و خارج از کشور گردیده است.

لازم به یادآوری است در اوج بحران کرونا در زمستان سال گذشته، شرکت پیشروتاب محموله ای به ارزش بیش از دو میلیارد ریال دستگاه های بیمارستانی و ماسک های بهداشتی به بیمارستان امام خمینی صومعه سرا اهدا کرده بود.

پربیننده‌ ترین ها