مدال آور سیزدهمین المپیاد تفکر علمی دانشگاههای علوم پزشکی کشور:

کسب تجربه و مهارت جدید، ارزششان کمتر از مدال نیست

 

امیرهمایون عاطفی دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، مدال طلا و رتبه اول کشوری سیزدهمین المپیاد تفکر علمی دانشگاههای علوم پزشکی کشور را کسب کرد.

گفتگو وی با پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان(وبدا) را در ذیل بخوانید:

 

مختصری از بیوگرافی خود را بیان نمایید.

امیر همایون عاطفی متولد ۱۳۷۹، دانشجوی ترم 6 رشته پزشکی (ورودی نیمسال دوم 1397) هستم.

 

 چندمین بار است که در این المپیاد علمی دانشجویی  شرکت می کنید و هدف و انگیزه اصلی شما از شرکت در این  المپیاد  چه بوده است؟

برای دومین بار است که در این رقابت ها شرکت کرده ام و به لطف خداوند، امسال در دوره سیزدهم المپیاد علمی دانشجویی دانشگاه های علوم پزشکی کشور، با کسب رتبه یک کشوری،  مدال طلای حیطه تفکر علمی در علوم پایه را بدست آوردم. هر کدام از المپیاد های علمی علوم پزشکی به یکی از مهارت های فردی دانشجویان علوم پزشکی به عنوان افرادی که در آینده کاری به آن نیاز داریم می پردازد. در این میان من به کارهای تحقیقاتی علاقه داشتم و در نتیجه در المپیاد علمی دانشجویی حیطه تفکر علمی در علوم پایه را انتخاب کردم.

 

برای  رسیدن به این موفقیت  چه مسیری را طی کرده اید؟

برای رسیدن به موفقیت بیشتر، در وهله اول، یادگیری اصول پژوهش در علوم پزشکی و انجام کارهای تحقیقاتی است که باعث می شود یک تمرین عملی از سوالاتی که قرار است مطرح بشود داشته باشیم و در مرحله بعد باید به بررسی سوالات سال های قبل و شبیه سازی آزمون های المپیاد علمی پرداخته شود. ولی به طور کلی تسلط نسبی بر روند پژوهش در حوزه علوم پزشکی، ضمن تحلیل مقالات چاپ شده در مجلاتی مانند نیچر و سل که نمونه های بسیار مترقی  از پژوهش های انجام شده در جهان هستند، می تواند بسیار تاثیر گذار باشد.

 

در این مسیر، چه اقدامات و فعالیت هایی انجام دادید؟

از جمله فعالیت ها و اقداماتی که در این مسیر انجام شد، این بود که مهارت جدیدی یاد گرفتیم، کسب تجربه در کار گروهی با سایر دانشجویان  و برقراری ارتباط با افراد جدید که هر کدام از این ها مواردی هستند که ارزششان اگر از مدال بیشتر نباشد، کم تر هم نیست. به شخصه فکر می کنم در این مسیر، کسب مدال طلا یکی از چیز های ارزشمندی است که با تلاش بدست می آید.

 به عنوان یک دانشجوی موفق در المپیاد علمی دانشجویی به سایر دانشجویان جهت شرکت در المپیادهای علمی دانشجویی و دستیابی به اهدافشان چه توصیه ای دارید ؟

به دانشجویان عزیز توصیه می کنم تلاش هوشمندانه و صبر داشته باشند و سعی کنند ابتدا حیطه مورد علاقه خودشان را پیدا کنند، چون که علاقه در طی این مسیر، خیلی مهم است. در مرحله بعد، سوالات دوره های قبل را حتما مرور کنند و با کسانی که در این زمینه تجربه دارند ارتباط داشته باشند و در نهایت با تمرین و ممارست زیاد، ان شاالله به هدفشان می رسند.

پربیننده‌ ترین ها