رضا محمدزاده پیشه وری  از مدیران و کارشناسان باسابقه مدیریت شهری در حوزه های اصناف ،اجرایی ، نظارتی و انتظامی استان گیلان وشهر رشت گفت؛ تشکیل شوراهای اسلامی شهر و روستا یکی از ایده های قوی و نقطه عطف تاریخ سیاسی ایران پس از انقلاب محسوب می شود که باعث شد توزیع قدرت با جلب مشارکت حداکثری مردم جامعه صورت پذیرد اما هم اکنون بیشتر شوراها کارایی اصلی خود در توسعه شهری و خدمات رسانی به مردم را از دست داده اند.

به گزارش خط اول ، وی افزود ؛ شوراها بجای تهیه و تدوین برنامه ها و تسریع در برنامه های اجتماعی ،اقتصادی ،عمرانی و رفاهی و نظارت بر عملکرد شهرداران به ایجاد اختلافات که ریشه در دعواهای سیاسی ، شخصی و جناحی دارد پرداخته اند .

رضا محمدزاده پیشه وری گفت ؛ این اختلافات مهمترین آسیب را به "اعتماد افکار عمومی" درحوزه مدیریت شهری وارد کرده است.

این کارشناس مدیریت شهری  افزود ؛ عدم اعتماد مردم به شوراها پیامد اختلافات  ، برخی فساد ها ، نداشتن تخصص و تعهد اعضا و درمجموع رعایت نکردن حقوق ، منافع و رضایت عموم مردم است.

وی گفت ؛ حال مردم می بایست 2 مولفه اصلی را در انتخاب کاندیدای خود رعایت کنند تا توسعه متوازن وعدالت محور ، پیشرفت و آبادانی شهر خود را شاهد باشند.

اول اینکه فردی را انتخاب کنند که سابقه و عملکرد خوبی در مدیریت شهری ، روحیه مردمی و جهادی و سلامت مالی و صداقت درعمل داشته باشد.

دوم اینکه مردم باید براساس کمیسیون های مختلف شورا به دنبال" تیم" باشند نه "گروه".

چراکه تیم ماهیتی تخصصی و برنامه محور دارد و گروه برگرفته از افرادی با تخصص های غیر مرتبط و بدون تخصص در مدیریت شهری است و بیشتر ماهیتی منفعت طلبانه و منیت گرایانه دارد.

در واقع می توان گفت یکی از دلایل اصلی اختلافات داخلی شوراها و درگیری با شهرداران، انتخاب یک گروه بی تعهد و منفعت طلب، کمبود یا عدم حضور افراد متخصص دریک کمیسیون  و یا تعدد افراد در یک تخصص ، حضور افراد بدون سابقه مدیریت شهری و داشتن  سوابق منفی در بخش مالی و صداقت در عمل است.

رضا محمدزاده پیشه وری گفت ؛  اینجاست که  مردم باید در انتخاب افراد و تیمو مدیریت شهری خود  توجه و دقت بالایی داشته باشند چرا که اگر این مسائل رعایت نشود پشیمانی و نا رضایتی دیگر سودی نخواهد داشت.

پربیننده‌ ترین ها