نازنین ملایی

متولد: 1370

اهل: بندرانزلی

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

رشته: قایقرانی، رویینگ

افتخارات:

مدال نقره بازی‌های آسیایی 2018 جاکارتا در چهارنفره سبک‌وزن

مدال برنز بازی‌های آسیایی 2014 اینچئون در چهارنفره سبک‌وزن

مدال نقره قهرمانی اسیا 2013 چین در چهار نفره سبک وزن

مدال برنز کاپ اسیایی 2014 ژاپن در چهار نفره سنگین وزن

مدال نقره کاپ اسیایی 2014 اندونزی در تک نفره سبک وزن

مدال نقره قهرمانی اسیا 2015 چین در تک نفره سبک وزن

مدال برنز قهرمانی اسیا 2015 چین در دو نفره سنگین وزن

مدال طلا کاپ اسیایی 2016 ایران در تک نفره سبک وزن ماده ۱۰۰۰ متر

مدال طلا کاپ اسیایی 2016 ایران در تک نفره سبک وزن ماده ۵۰۰ متر

مدال برنز کاپ اسیایی 2016 ایران در دو نفره سنگین وزن ماده ۱۰۰۰ متر

مدال طلا قهرمانی اسیا 2016 چین در تک نفره سبک وزن

مدال برنز قهرمانی آسیا 2016 چین در چهار نفره سنگین وزن تک پارو

مدال طلا قهرمانی اسیایی 2017 تایلند در تک نفره سبک وزن

مدال طلا قهرمانی اسیا 2019 کره جنوبی در تک نفره سبک وزن

مدال طلا کاپ اسیایی 2019 تایلند در تک نفره سبک وزن

مدال طلا کاپ اسیایی 2019 تایلند در تک نفره سنگین وزن

 

 

پاروی خوشبختی نازنین

 

نازنین ملایی دیگر المپین گیلانی در رشته قایقرانی، اگرچه از شایستگی فنی قابل قبول برای انتخاب به عنوان قایقران المپیکی برخوردار بود اما فدراسیون جهانی قایقرانی شرایطی را پیشروی کشورها گذاشت که فدراسیون ها مجبور به انتخاب نامتعارف از بین ملی پوشان خود گردند. در ایران نیز بین نازنین ملایی و بهمن نصیری که هر دو با کسب مدال نقره در مسابقات انتخابی المپیک، واجد شرایط برای رفتن به المپیک شدند، رقابتی درگرفت؛ طبق قانون فدراسیون جهانی، تنها یک سهمیه به ایران تعلق می گرفت و چون هیچکدام طلا نگرفتند، انتخاب بر عهده فدراسیون ایران گذاشته شد تا خودش قایقران المپیکیش را معرفی کند. اما پیش از انکه فدراسیون در معرض انتخاب قرار بگیرد، نصیری که البته فاصله رکوردش کمتر از ملایی بود، انصراف خود را اعلام کرد. حرکت جوانمردانه ای که البته بعد با یک مصاحبه چالشی آن را زیر سئوال برد، با این حال نازنین ملایی در گفت‌وگو با روابط‌عمومی فدراسیون قایقرانی اظهار کرد: قانون فدراسیون جهانی در این دوره، پیچیدگی خاصی ایجاد کرده بود و به اعتقاد من روئینگ ایران در این رقابت‌ها عملکرد فوق‌العاده‌ای داشت. در صورتی که این نتایج در دور قبل به دست می‌آمد الان ایران با ٣ قایق روئینگ در المپیک حضور داشت.

وی ادامه داد: فدراسیون برای انتخاب قایق المپیکی کار سختی پیش‌رو داشت و چالش بسیار دشواری بود. به هر حال گزینش و انتخاب بین دو ماده مختلف از دو جنسیت مختلف از لحاظ فنی تقریبا امکان‌پذیر نبود ولی در هر صورت قانون فدراسیون جهانی به این ترتیب بود و کشورهای دیگر هم همین شرایط را داشتند. ژاپن در حالی دو ماده را برای حضور در المپیک انتخاب کرد، که در هر چهار ماده انتخابی قاره آسیا، اول شده بود. فدراسیون ایران نیز باید از بین دو قایقی که از نظر فنی هیچ ارتباطی به هم ندارند و اصلا قابل مقایسه با هم نیستند یکی را انتخاب می‌کرد.

ملایی با اشاره به تصمیم بهمن نصیری برای کناره‌گیری از چالش انتخاب المپیکی روئینگ بیان کرد: المپیک بزرگترین رویداد ورزشی و حضور در آن آرزوی همه ورزشکاران است. نصیری کار بزرگی انجام داد در حالی که تفاوتی بین ما وجود نداشت. ما هر دو می‌توانستیم در المپیک باشیم اما قوانین خاص این دوره انتخابی المپیک، شرایطی به وجود آورد که علیرغم اینکه در دو بخش مختلف و متفاوت رقابت می‌کنیم، تنها یک نفر باید در توکیو حضور داشته باشد.

وی با ابراز خوشحالی از حضورش در المپیک گفت: فرصت بسیار خوبی برایم پیش آمده که البته از ابتدای دوران ورزشی‌ام برای آن تلاش کردم، خیلی خوشحالم اما بیشتر از آن به دنبال کسب نتیجه خوب هستم. تلاشم این است که نسبت به روئینگ‌سواران ایرانی که تاکنون در المپیک حضور داشته‌اند نتیجه بهتری کسب کنم و در بین آسیایی‌ها اول باشم. نمی‌خواهم صرفا در المپیک حضور داشته باشم و به گرفتن نتیجه خوب فکر می‌کنم.

ملایی درباره برنامه پیش‌رویش تا المپیک اظهار کرد: منتظر هستم تا فدراسیون زمان اردو را اعلام کند تا با انگیزه بیشتر تمرینات را تحت نظر آقای فرزام دنبال کنم و حتما با تلاش، با بالاترین آمادگی به توکیو اعزام می‌شوم.

پربیننده‌ ترین ها