وحید شعبانی که سال گذشته با داستان " ساطور مریل استریپ " به بخش نهایی جشنواره ی داستان خلاقانه ی سال ایران راه پیدا کرد امسال بعنوان داور در بخش باشگاه برگزیدگان این جشنواره حضور خواهد داشت.

برگزاری جشنواره ی داستان کوتاه خلاقانه ی سال ایران از سال گذشته در شیراز کلید خورد و با رقابت شرکت 683 اثر از 464 نویسنده و انتخاب و برتری داستان " محله مان افغانستان " نوشته ی پری شاهیوندی به پایان رسید.

داستان " ساطور مریل استریپ " از گیلان هم در جمع چهل اثر برتر این جشنواره قرار گرفت و وحید شعبانی به باشگاه برگزیدگان این جشنواره ملحق شد تا امسال در کنار سایر اعضای این باشگاه در داوری و انتخاب ده داستان برتر این جشنواره شرکت کند.

فراخوان دوره ی جدید جشنواره ی حیرت، روز 27 بهمن سال 94 اعلام شد و با دریافت 794 داستان از 483 نویسنده از سراسر کشور، مهلت شرکت در آن در انتهای اردیبهشت گذشته به پایان رسید. بنا بر درج سایت این جشنواره، یازده نویسنده ی گیلانی آثار خود را به دبیرخانه ی جشنواره ی حیرت ارسال کرده ند.

تهران با شرکت دادن 113 نویسنده و شیراز، میزبان جشنواره، با شرکت دادن 62 نویسنده بیشترین سهم را در میان شرکت کنندگان در جشنواره ی داستان کوتاه خلاقانه ی سال ایران در اختیار دارند.

آثار راه یافته به مرحله ی نیمه نهایی در نیمه ی تیرماه معرفی خواهند شد. بنا بر گفته ی مجید خادم دبیر این جشنواره، امسال ده اثر از سوی هیئت داوران بعنوان آثار برتر معرفی خواهند شد، و ده اثر نیز توسط اعضای باشگاه برگزیدگان انتخاب خواهند شد، که در این جمع نام وحید شعبانی از گیلان نیز به چشم می خورد.

وحید شعبانی نویسنده، گوینده و مستندساز 35 ساله ی اهل لشت نشاست، و علاوه بر مجموعه ی ترانه ها و داستانهای کوتاه، مجموعه ی پژوهش تاریخ معاصر کشتی گیله مردی را نیز آماده ی چاپ دارد.

جشنواره ی داستان کوتاه خلاقانه ی ایران با عنوان حیرت، بناست که هر سال در شیراز برگزار شود و بر اساس آیین نامه ی آن، جشنواره ی حیرت از هرگونه اصالت دادن به نگاه خلّاقانه در هنر و ساختارشکنی و فراتر رفتن یا برون رفت از سنت های تثبیت شده ی داستان نویسی استقبال می کند.

 

 

این جشنواره، غیر دولتی، و در سیاست گذاری ها و تصمیم گیری ها و اجرا، کاملاً مستقل می باشد.

پربیننده‌ ترین ها