استاندار گیلان، سطح واکسیناسیون در گیلان را بسیار مطلوب ارزیابی کرد و اظهار داشت: باید با تلاش مضاعف، پوشش واکسیناسیون در گیلان را پیش از شروع پیک ششم به اتمام برسانیم.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان(وب دا)؛ دکتر اسدالله عباسی- استاندار گیلان صبح امروز به همراه دکتر ارسلان سالاری، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان و جمعی از مسئولان محلی صومعه‌سرا از مرکز واکسیناسیون حجاب این شهرستان بازدید کرد.

استاندار گیلان در حاشیه بازدید از مرکز واکسیناسیون شهرستان صومعه‌سرا با تقدیر از مشارکت و همکاری گروه‌های فعال در واکسیناسیون، بر لزوم تسریع در اجرای این سند ملّی تأکید کرد.

دکتر عباسی با حائز اهمیت برشمردن واکسیناسیون در کنترل اپیدمی کرونا، اجرای طرح شهید سلیمانی را جهت یافتن افرادی که تاکنون واکسن دریافت نکرده‌اند، مثمر ثمر دانست.

نماینده عالی دولت در گیلان بر لزوم بهره‌مندی از نظام شبکه بهداشت تأکید کرد و یادآور شد: برای رسیدن به سطح هدف‌گذاری شده واکسیناسیون لازم است، درب خانه‌های مردم را بزنیم و آن‌ها را با واکسینه کردن نسبت به این بیماری، ایمن کنیم.

وی، اجرای سند ملّی واکسیناسیون در استان را مطلوب ارزیابی کرد و افزود: خوشبختانه گیلان در هر دو دز واکسن کرونا در سطح بسیار بالایی قرار دارد و باید با تسریع و شتاب در آن ، واکسیناسیون کرونا در استان را پیش از شکیل موج ششم این بیماری به اتمام برسانیم.

استاندار گیلان همچنین در حاشیه گفت‌وگو با متقاضیان دریافت واکسن در صومعه‌سرا از آن‌ها خواست تا در تشویق افراد پیرامون خود نسبت به تزریق واکسن اهتمام داشته و مشارکت کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان هم با اعلام اینکه گیلان پس از هرمزگان در جایگاه دوم بالاترین پوشش واکسن کرونا است، گفت: در حال حاضر 88.3 درصد از گیلانیان بالای 12 سال دز نخست واکسن و همچنین 53.4 درصد آن‌ها هر دو دز واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند.

دکتر ارسلان سالاری، با اشاره به آخرین وضعیت واکسیناسیون در استان گیلان، اظهار کرد: در حال حاضر 88.3 درصد از گیلانیان بالای 12 سال دز نخست واکسن و همچنین 53.4 درصد آن‌ها هر دو دز واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند.

وی با اشاره به اینکه پوشش واکسیناسیون در گیلان نسبت به متوسط کشوری بالاتر است، افزود: گیلان پس از هرمزگان در جایگاه بالاترین استان در پوشش تزریق واکسیناسیون قرا دارد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه 935 مرکز واکسیناسیون در گیلان فعال است، گفت: در فرایند راه‌اندازی مراکز و تزریق واکسن به گیلانیان، علاوه بر کادر بهداشت و درمان، سپاه پاسداران ، بسیج و هلال‌احمر نیز مشارکت فعال داشتند که زحماتشان بسیار تحسین‌برانگیز و شایسته تقدیر است.

دکتر سالاری با اشاره به دپوی کافی واکسن در استان گیلان، گفت: در روزهای نخست تزریق واکسن کرونا به دلیل استقبال مردم و کمبود واکسن و گاها کافی نبودن مراکز واکسیناسیون ، مردم گیلان به زحمت افتادند که باید از صبر و حوصله آن‌ها تشکر کرد.

وی با اشاره به‌احتمال خیز ششم کرونا در استان، گفت: شمار مبتلایان و بستری‌شدگان کرونا در بیمارستان‌های استان در حال افزایش است و می‌طلبد مردم و عوامل اجرایی واکسیناسیون با سرعت بیشتری در تزریق واکسن اهتمام داشته باشند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه علیرغم تأثیر مؤثر و غیرقابل‌انکار واکسن کرونا، هنوز عده‌ای در تزریق آن مردد هستند، تصریح کرد: تزریق هر دو دز واکسن و رعایت پروتکل‌های بهداشتی دو راهکار عملی ایمن شدن در برابر کرونا بوده و توصیه می‌شود مردم این دو مهم را با جدیت بیشتری دنبال کنند.

پربیننده‌ ترین ها