وحید شعبانی به مقام سوم جشنواره داستان خلاقانه ایران دست پیدا کرد. بعد از دو بار حضور در نیمه نهایی، و یکبار حضور در جمع ده نویسنده ی نهایی، این نویسنده ی گیلانی این بار در رتبه ی سوم قرار گرفت.
برگزاری جشنواره ی داستان کوتاه خلاقانه ی سال ایران از سال ۹٤ در شیراز کلید خورد و طی چهار سال اخیر صحنه ی رقابت بیش از سه هزار داستان از نویسندگانی از سرتاسر ایران بوده است.
داستانهای « ساطور مریل استریپ » ، « پاروکستین » ، « ابدیت و یک صبح » ، « مثل یک قزل آلا » ، « و « بوسه بر خرگوش » از وحید شعبانی طی سه دوره ی گذشته همگی در مرحله ی نهایی حضور داشتند که آخری، « بوسه بر خرگوش » ، در سال ۹۵ در جمع ده داستان برتر کشور در بخش برگزیدگان جشنواره ی داستان خلاقانه ی سال ایران قرار گرفته بود، و این بار داستان « مرگ ستاره ی متناقض صبح » از وحید شعبانی بعد از داستانهای « کارگر فصلی » از بهرام محمد ایری از بندر ترکمن، و « دهان معشوقه ی من » از افشین پورموسوی از اندیمشک، قرار گرفت که بنا بر انتخاب هیئت داوران، اول و دوم شدند.
در سال ۹۶ نیز فاطمه رهبر پوشتانسرایی از بندر انزلی، دیگر نویسنده گیلانی بود که با داستان « لندهور پدرم است » در جمع ده نویسنده ی برتر این جشنواره در بخش برگزیدگان قرار گرفت.
فراخوان دوره ی جدید جشنواره ی حیرت، روز ۲۴ دی ماه سال ۹۶ اعلام شد و با دریافت ۸۸۴ داستان از نزدیک به ۵۰۰ نویسنده از سراسر کشور، مهلت شرکت در آن در انتهای اردیبهشت گذشته به پایان رسید. بنا بر درج سایت این جشنواره، اصفهان با ۳ اثر، و تهران با ۲ اثر بیشترین نماینده را در جمع بیست داستان نهایی این دوره از جشنواره ی داستان خلاقانه ی سال ایران داشتند و دیگر نویسندگان از اندیمشک، شیراز، نیشابور، بندر ترکمن، ماهشهر، بندر گناوه، بندرعباس، و رشت به این مرحله راه یافته بودند. روز هفتم مهر ماه اختتامیه ی دوره ی چهارم جشنواره داستان کوتاه خلاقانه ی سال در کنار اختتامیه ی دوره ی اول جشنواره ی نقد خلاقانه ی سال در شیراز برگزار شد.
وحید شعبانی نویسنده ۳۷ ساله ی اهل لشت نشاست.
جشنواره ی داستان کوتاه خلاقانه ی ایران با عنوان حیرت، هر سال در شیراز برگزار می شود و بر اساس آیین نامه ی آن، جشنواره ی حیرت از هرگونه اصالت دادن به نگاه خلّاقانه در هنر و ساختارشکنی و فراتر رفتن یا برون رفت از سنت های تثبیت شده ی داستان نویسی استقبال می کند.
این جشنواره، غیر دولتی، و در سیاست گذاری ها و تصمیم گیری ها و اجرا، کاملاً مستقل می باشد.