مهدی ولی‌پور، مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان گیلان گفت: بعد از ۷۰ سال مردم گیلان از خدمات مرکز جامع توانبخشی جمعیت هلال احمر در استان بهره‌مند می‌شوند.

به گزارش شبستان، «مهدی ولی‌پور» در افتتاح همزمان هشت خانه هلال که در سالن اجتماعات فرمانداری صومعه‌سرا برگزار شد، اظهار کرد: ایران جزء ۱۰ کشور حادثه‌خیز جهان است و از ۴۰ حادثه طبیعی که در جهان شناخته شده، ۳۸ مورد آن در کشور ما رخ داده است. مدیرعامل جمعیت هلال احمر گیلان با بیان اینکه از ۳۸ مورد حادثه مذکور ۳۰ حادثه در استان گیلان ثبت شده است، افزود: تاسف‌بارترین حادثه در گیلان زلزله رودبار بود.

وی با بیان اینکه مردم خط اول برخورد با حوادث هستند، گفت: تمام عوامل دست به دست هم داد تا طرح خانه‌های هلال روستایی در استان گیلان کلید خورد. ولی‌پور با بیان اینکه خانه‌های هلال بر اساس یک برنامه پنج ساله با اولویت مراکز دهستان‌ها و روستاهای بالای ۲۰۰ خانوار انجام می‌شود، تصریح کرد: خانه هلال ماکت کوچکی از شعب شهرستانی جمعیت هلال احمر است که در روستاها با هدف آموزش و جذب مردم احداث می‌شود.

وی، ساماندهی و آموزش داوطلبان، ارائه آموزش‌های عمومی به مردم با هدف ایجاد آمادگی در زمان وقوع حوادث احتمالی و مبارزه با آسیب‌های اجتماعی از اهداف خانه‌های هلال دانست. مدیرعامل جمعیت هلال احمر گیلان با بیان اینکه کاهش ناشی از حوادث با آموزش شروع می‌شود، خاطرنشان کرد: از بین شهرستان‌های گیلان، صومعه‌سرا با دارا بودن ۲۴ خانه هلال رتبه نخست را دارد.

ولی‌پور با بیان اینکه بعد از ۷۰ سال مردم گیلان از خدمات مرکز جامع توانبخشی جمعیت هلال احمر در استان بهره‌مند می‌شوند، اظهار کرد: در همه استان‌های این مراکز فعال بود متاسفانه در استان گیلان به دلایل مختلف شگل نگرفته بود که با تهیه ساختمان و تجمیع خدمات توانبخشی و درمانی و دارویی، خدمات به صورت بهینه به مردم استان در شهرستان رشت ارائه می‌شود.

وی با بیان اینکه تا پایان سال جاری با تجهیز این مرکز، خدمات رسانی به مردم آغاز می‌شود، افزود: به عنوان بیست و نهمین استان به مرکز راه‌اندازی هوایی مجهز می‌شویم.

وی در ادامه با اشاره به اعزام 20 کاروان سلامت، حمایتی و آموزشی هلال احمر گیلان به روستاهای کم برخوردار شهرستان های مختلف استان به مناسبت دهه مبارک فجر خاطر نشان کرد: کاروان های سلامت هلال احمر، از آغاز دهه مبارک فجر تاکنون، به روستاهای کم برخوردار لاهیجان، صومعه سرا، رودبار، آستارا، ماسال، سیاهکل، بندرانزلی، فومن، شفت و رشت اعزام شده اند.

مدیرعامل هلال احمر استان درباره حضور کاروان سلامت در روستای انبوه رودبار بیان داشت: طرح کاروان سلامت با مشارکت 20 نفر از داوطلبان این جمعیت، پزشک عمومی، متخصص زنان، دندانپزشک، پیراپزشک شامل کارشناسان ( مامایی، مبارزه با بیماری ها، علوم آزمایشگاهی و بهورز) در روستای انبوه اجرا شد.

وی با بیان این که پزشکان و کارشناسان در این طرح به ساکنان خدماتی از قبیل ویزیت رایگان ، مشاوره روانشناسی ، تجویز داروی رایگان، بهداشت محیط مشاوره بهداشتی ارائه دادند، خاطر نشان کرد: 232 نفر از ساکنان روستای انبوه رودبار از خدمات پزشک عمومی، متخصص و دندانپزشک، زنان و خدمات پرستاری بهره مند شدند. مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان بیان داشت: 22 میلیون ریال داروی رایگان در اختیار بیماران منطقه طبق تجویز پزشکان قرار گرفت و 10 سبد کالا به ارزش 10 میلیون ریال توزیع شده است.

وی اهداء جوایز به 24 نفر از دانش آموزان مقطع ابتدایی به ارزش شش میلیون ریال (البسه گرم)، اجرای طرح نیابت دیدار با خانواده معظم شهدا، برگزاری دوره آموزش همگانی، اجرای طرح پیمان و فضای دوستدار کودک برای مقاطع راهنمایی، ابتدایی و پیش دبستانی و ایفای نقش تیم سحر برای کلیه دانش آموزان مدرسه روستا از دیگر برنامه های این طرح عنوان شد.

بر اساس آخرین آمار، بیش از 14 هزار و 172 عضو جوان و بیش از هشت هزار و 633 داوطلب با جمعیت هلال احمر گیلان همکاری می کنند.

پربیننده‌ ترین ها