مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان گیلان در بازدید از کارخانه حوله بافی پیشروتاب، ضمن تقدیر از مدیران شرکت جهت روشن نگه داشتن چراغ تولید گفت: یکی از دلایلی که از گیلان به عنوان پیرترین استان کشور یاد میکنند، مهاجرتی جوانان آن است و این مهاجرت صرفاً به خاطر عدم ایجاد شغل پایدار برای جوانان در استان رخ می دهد.
به گزارش روابط عمومی صنایع ریسندگی و بافندگی پیشروتاب، مهندس فریبرز سعیدی کیا، در بازدید روز چهارشنبه هشتم بهمن ماه از تنها کارخانه حوله بافی استان با اشاره به مدیرعامل و متخصصان جوانی که چرخه تولید در این واحد تولیدی را روشن نگه داشتن گفت: در دولت تدبیر و امید به شخصه تلاش فراوانی کردم تا میانگین سنی مدیران را پایین بیاورم و خوشبختانه تا حدودی موفق نیز شدم امروز وقتی می بینم مدیران و متخصصان بزرگترین کارخانه حوله بافی کشور جملگی جوان هستند بسیار خوشحال شده و در واقع باید یکی از رموز موفقیت این کارخانه را جوان بودن نیروی انسانی متخصص آن دانست.
وی در ادامه با اشاره به وجود ۳۶ شهرک و ناحیه صنعتی در گیلان اظهار داشت: کار در فضای اقتصادی، تولید و صنعتی کشور یک کار جهادی است، با توجه به شرایط تحریم متاسفانه بسیاری از مجموعه های صنعتی از تولید تا عرضه دچار چالش شده اند از همین رو علی رغم داشتن واحدهای تولیدی خوب در گیلان، اما اغلب کارخانجات استان با ۵۰ یا ۶۰ درصد توان خود در حال فعالیت هستند.
مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی گیلان ضمن تجلیل از زحمات مهندس محمد جواد مادرشاهی بعنوان موسس این واحد صنعتی مدرن و نمونه ، ایشان را الگوی مناسبی برای جوانان انقلابی دانست و از زحمات ایشان چه در مبارزات دوران قبل از انقلاب و چه در دوران دفاع مقدس و چه دوران پس از آن مخصوصا فعالیت های فرهنگی و صنعتی ویژه ایشان قدردانی نمود.
معاونت سابق فرمانداری رشت در ادامه یکی از غفلت هایی که در استان شده است را در حوزه صنعت دانست و گفت: مگر در حوزه کشاورزی چقدر موفق بودیم که مانع از ورود صنعت به استان می شویم؟ مگر در حوزه گردشگری چقدر کار کردیم که حمایت از سرمایه گذار صنعتی را از اولویت خارج کردهایم؟ ما هنوز در حوزه صنایع تبدیلی برای محصولات کشاورزی و باغی ضعف داریم، محیط زیست هم که خط قرمز ما شده است، علاوه بر این بازدارنده ها، بروکراسی اداری برای حمایت یا ورود یک واحد تولیدی فرسایشی شده و عملاً تلاشها در این زمینه را بی نتیجه می نماید، از همین رو دست صنعتگران را باید بوسید که در چنین شرایط سختی چراغ واحد تولیدی را روشن نگه می دارند.
وی ادامه داد: طبق آماری که گرفته شده ۲۶ هزار جوان شمالی در یکی از شهرهای صنعتی جنوب کشور مشغول فعالیت هستند، آمار بسیار نگران کننده ای است، به خاطر همین مهاجرت هاست که از گیلان به عنوان یکی از پیرترین استانهای کشور یاد میشود، چون نتوانستهایم با ایجاد اشتغال پایدار، جوانان را در استان حفظ نماییم.
شایان ذکر است سعیدی کیا متولد سال ۱۳۶۱ و دانش آموخته رشته مدیریت در مقطع کارشناسی ارشد است و از مدیران جوان استان گیلان به شمار میآید که سابقه معاونت فرمانداری رشت و بخشداری مرکزی این شهرستان را در کارنامه دارد.
عضویت در هیات مدیره شرکت سرمایه گذاری و توسعه منطقه آزاد انزلی، کارگروه شورای برنامه ریزی استانداری گیلان، کارگروه اقتصاد مقاومتی استانداری گیلان، کارگروه رفع موانع تولید استانداری گیلان و عضویت در هیات مدیره چندین شرکت بازرگانی خصوصی از دیگر سوابق سعیدی کیا است.
سعیدی کیا در پایان به فعالیت کارخانه پیشروتاب اشاره کرد و خطاب به مدیریت شایسته مهندس مادرشاهی گفت: کار بزرگی انجام دادهاید که یک مجموعه صنعتی تقریبا تعطیل را به چرخه تولید بازگردانده اید، از همین رو هر کمکی از دست من بر بیاید برای رشد و ترقی این مجموعه انجام خواهم داد، البته کمک به شما در واقع کمک به خودمان و در نهایت کمک به صنعت استان است.
مهندس کاظم مادرشاهی مدیر عامل صنایع ریسندگی و بافندگی پیشروتاب نیز در این دیدار ضمن تشکر از حضور مدیرعامل جوان شرکت شهرکهای صنعتی استان گیلان در کارخانه تصریح کرد: پیشروتاب بزرگترین و مدرنترین کارخانه حوله بافی کشور است به همین جهت یک سرمایه ملی محسوب میشود که استان باید در حفظ و حراست از آن کوشا باشد.
وی گفت: از سال ۱۳۹۲ که هیئت مدیره جدید کار خود را آغاز کرد علیرغم ناملایماتی که از سوی دستگاههای متولی دیدیم، نه تنها یک ریال از تسهیلات بانکی استفاده نکردیم بلکه بسیاری از معوقات بانکی و مطالبات کارگری را که از گذشته باقی مانده بود را هم پرداخت نمودیم.
مهندس مادرشاهی تاکید کرد: چندین بار در کارگروه رفع موانع تولید در استانداری گیلان، مصوباتی داشتیم اما متاسفانه هیچکدام به مرحله اجرا در نیامد، که اگر فقط درصدی از آن مصوبات اجرایی میشد، یقینا امروز با توانی به مراتب بیشتر از توان فعلی که تنها ۱۵ تا ۲۰ درصد است، فعالیت میکردیم و اشتغال پایدار فراوانی ایجاد مینمودیم.
وی گفت: وقتی امروز با ظرفیت ۱۵ درصد کارخانه بیش از ۸۰ شغل فعال است، یقیناً با افزایش ظرفیت، میتوانیم حداقل ۵۰۰ شغل مستقیم و ۲ هزار شغل غیرمستقیم ایجاد نماییم. در واقع پیشروتاب مثل یک خودروی بنز است که بنزینی برای حرکت ندارد.
رییس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت صنایع ریسندگی و بافندگی پیشروتاب با اشاره به کیفیت محصولات پیشروتاب گفت: متاسفانه نگاه انقلابی در صنعت کم پیدا می شود ولی ما چون هدفمان مقدس است از این نگاه های غیرمنصفانه و سنگ اندازی برخی مسئولان خسته نمی شویم، مثلاً وقتی محصولات ما به همراه ۱۰ تولیدکننده حوله در ایران، جهت تایید برای صادرات به روسیه ارسال شده بود، تنها پیشروتاب بود که مجوز فروش در روسیه گرفت، اما به دلیل نداشتن کارت بازرگانی موفق به انجام آن نشدیم، اگرچه این مشکل اخیراً بعد از یک بروکراسی فراوان و بیفایده حل شده است، اما فرصت خوبی برای صادرات از دست رفت و فراوان هست از این دست مشکلات که امیدواریم با نگاه خیرخواهانه مدیران متولی صنعت و جدیت بیشتر مدیران ارشد اجرایی استان حل شود.
گفتنی است مهندس اکبری رئیس شهرک صنعتی سپیدرود رشت و مهندس رضایی از مدیران شرکت شهرک های صنعتی استان گیلان، مهندس سعیدی کیا را در این بازدید همراهی میکردند.