معاون علمی دانشگاه پیام نور استان گیلان در بازدید از صنایع ریسندگی و بافندگی پیشروتاب گفت: رابطه دانشگاه و صنعت باید گسترش یابد.
به گزارش روابط عمومی شرکت پیشروتاب، دکتر مهرداد بردبار، در این بازدید که ظهر روز یکشنبه چهاردهم دی ماه صورت گرفت، ضمن آشنایی با قسمت های مختلف کارخانه، در نشست با مدیران شرکت، یکی از دغدغه های همیشگی جامعه دانشگاهی را، فاصله بین علم و عمل دانست و اظهار داشت: علیرغم وجود صنایع پویا در گیلان، متاسفانه فاصله بین جامعه علمی و جامعه صنعتی قابل هضم نیست، تولیدات علمی ما باید رافع مشکلات صنایع و جامعه باشد اما اغلب این تولیدات در حد نظریه باقی مانده و قابلیت کاربردی ندارد، از همین رو باید به فکر گسترش رابطه صنعت و دانشگاه بود تا این نقیصه تا حدودی جبران گردد.
وی گفت: به شخصه فکر نمی کردم چنین فضای مدرن و مجهزی در شهر صنعتی رشت وجود داشته باشد، حیف است جامعه دانشگاهی از آن محروم باشند، از همین رو در اولین فرصت اعضای هیات علمی را جهت بازدید از این مجموعه بزرگ بسیج خواهم کرد.
بردبار که علاوه بر معاونت علمی دانشگاه پیام نور استان گیلان، ریاست دانشگاه پیام نور رشت را نیز بر عهده دارد، تصریح کرد: دانشگاه پیام نور واحد رشت یکی از بزرگترین آزمایشگاه های فنی استان را در اختیار دارد، اما یقینا کار در محیط واقعی برای دانشجویان فرصت ایده آلی است از همین رو بدنبال ایجاد رابطه ای دوسویه با صنعت هستیم تا ضمن ایجاد فضایی برای کارورزی دانشجویان در کارخانجات، صنایع نیز از فرصت بوجود آمده، نیروی انسانی ماهر را پیدا و جذب نمایند.
وی در پایان به 18 مرکز دانشگاهی پیام نور در استان گیلان اشاره کرد و گفت: حدود 14 هزار دانشجو در این مراکز مشغول تحصیل و 109 هیات علمی در این واحدهای دانشگاهی مشغول تدریس هستند که در بدبینانه ترین حالت اگر درصد کمی از آنها از رابطه صنعت و دانشگاه بدرستی منتفع شوند یقینا اتفاقات خوبی رقم خواهد خورد.
مهندس کاظم مادرشاهی رییس هیات مدیره و مدیرعامل صنایع ریسندگی و بافندگی پیشروتاب نیز در ادامه این نشست ضمن استقبال از ایجاد رابطه مناسب بین صنعت و دانشگاه گفت: باتوجه به کیفیت مناسب آموزشی در دانشگاه پیام نور و همچنین باتوجه به حجم تعداد دانشجویان مشغول به تحصیل در این دانشگاه، آمادگی خود را برای پذیرفتن کارورزی دانشجویان اعلام می کنیم و حتی حاضریم محصولات کارخانه را به کسانیکه که صاحب کارت دانشجویی دانشگاه پیام نور هستند با تخفیف مناسبی بفروشیم تا دانشجویان انگیزه ای برای شروع کارورزی داشته باشند.
وی حوله را به عنوان یکی از میراث گرانبهای تمدن ایرانیان دانست و گفت: در آثار تخت جمشید، در دست بسیاری از ندیمه های کاخ، حوله اویزان است که نشان می دهد زمانیکه 2500 سال پیش در اروپا هنوز برای نظافت از اب استفاده نمی شد در ایران باستان علاوه بر آب از حوله نیز برای بهداشت استفاده می کردند.
مدیرعامل شرکت پیشروتاب ادامه داد: در حال حاضر تنها با بیست درصد ظرفیت خود فعالیت می کنیم، البته اگر حمایت بانکهای استان را داشته باشیم می توانیم این توان را افزایش داده و به صددرصد برسانیم که باعث اشتغالزایی حداقل 500 نفر به صورت مستقیم و 2000 نفر به صورت غیرمستقیم می شود.
گفتنی است صنایع ریسندگی بافندگی پیشروتاب یا همان برق لامع سابق بزرگترین و مدرن ترین کارخانه حوله بافی کشور و تنها حوله بافی استان گیلان است.