مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری گیلان در بازدید از شرکت پیشروتاب گفت: رعایت پیچیدگیهای ظریف در مسیر تولید یک محصول بهداشتی خود نشان از توجه به مدیریت بحران و در واقع جلوگیری از ایجاد بحران است.
به گزارش روابط عمومی شرکت پیشروتاب، مهندس امیر مرادی ظهر روز یکشنبه چهاردهم دیماه در بازدید از صنایع ریسندگی و بافندگی پیشروتاب در شهر صنعتی رشت، اظهار داشت: مدیری موفق است که اطلاعات داشته باشد و براساس آن اطلاعات، امکانات مورد نیاز جهت مقابله با بحرانها را آماده نماید وگرنه در زمان بحران دچار چالش جدی می شود.
وی گفت: خوشبختانه مدیر جوان شرکت بزرگ پیشروتاب نیز با اطلاعات و آگهی هایی که از محیط پیرامون داشتند، امکانات مناسبی برای این مجموعه منحصر به فرد آماده کردند تا در زمان بحران دچار مشکل نگردند.
مهندس مرادی از پیچیدگی های ظریفی که در مسیر تولید یک محصول بهداشتی مثل حوله یا ماسک به کار میرود، اظهار شگفتی کرد و گفت: از آنجایی که حوله و ماسک یک محصول استراتژیک بهداشتی و در تماس مداوم با بدن انسان است، رعایت همه این پیچیدگی ها لازم است که خوشبختانه این مهم در کارخانه پیشروتاب به خوبی رعایت می شود تا بعدا دچار بحران نگردند.
وی گفت: قبلاً هم به مدیران ارشد استان گفتهام که گیلان باید به سمت صنایع تبدیلی برود و از خام فروشی پرهیز شود، متاسفانه برنج و بادام و زیتون و سایر محصولات استراتژیک گیلان، بدون ایجاد هیچ برندی از گیلان خارج میشوند و خروجی مناسبی برای استان ندارند، از همین رو ایجاد صنایع تبدیلی باید اولویت اول مدیران صنایع استان گردد.
مهندس مرادی در پایان از مدیریت صنایع ریسندگی و بافندگی پیشروتاب جهت بازدید از ستاد مدیریت بحران استان گیلان دعوت به عمل آورد.
مهندس کاظم مادرشاهی رییس هیات مدیره و مدیرعامل صنایع ریسندگی و بافندگی پیشروتاب نیز در این نشست، ضمن تقدیر از حضور و توجه مدیریت ستاد بحران استان گیلان به صنایع، گفت: یقینا در زمان بحران، صنایع و کارخانجات که محل ارتزاق هزاران کارگر و کارمند است در معرض خطر بیشتری قرار دارند از همین رو رسیدگی به چالش های موجود در شهرک های صنعتی از اهم واجبات است که ستاد بحران استانداری گیلان به خوبی آن را درک کرده است.
وی کارخانه حوله بافی پیشروتاب را مدرنترین و بزرگترین کارخانه حوله بافی کشور دانست و گفت: علاوه بر این پیشروتاب تنها حوله بافی استان گیلان نیز هست که متاسفانه بواسطه عدم همکاری مناسب بانک های استان در اعطای تسهیلات؛ با مشکل سرمایه در گردش مواجه شده است و باعث شد در حال حاضر تنها با بیست درصد توان خود مشغول به فعالیت باشد.