بسیاری از سرپرستان فدراسیون ها و حتی هیات های ورزشی در استانها، چون عنوان سرپرست را یدک می کشند، خود را صرفا مسئول دوره گذار می دانند و از برداشتن گام های اساسی برای مجموعه تحت امر خود واهمه دارند؛ اما مزدا صوفی سرپرست فدراسیون کاراته این روزها با عملکرد خود، معنای یک سرپرست واقعی را به همقطاران خود یاداوری می کند.

به گزارش خط اول ورزشی، پس از اجرای حکم دیوان عدالت اداری مبنی بر ابطال ریاست سید حسن طباطبایی در فدراسیون کاراته، بخاطر طی نشدن روند قانونی مجمع انتخاباتی؛ مزدا صوفی از چهره‌های شناخته‌شده‌ی کاراته‌ی کشور با حکم دکتر احمد دنیامالی وزیر ورزش و جوانان، سرپرستِ این فدراسیون شد.

همگان انتظار داشتند صوفی چون سرپرست هست، بنشیند و تماشا کند دیگران چه بر وی دیکته می کنند، اما او در اقدامی قابل توجه عنان کار را بدست گرفت و با بررسی نقاظ ضعف و قدرت کاراته، سعی در ترمیم ان کرد. از همین رو برخی ها باید می رفتند، برخی ها باید تغییر می کردند، بعضی جاها هم باید تقویت می شد و اتفاقات دیگری نیز باید می افتاد تا جامعه کاراته نفسی براحتی بکشد.

مزدا صوفی فردی  خارج از مجموعه کاراته نبود که باید زمان صرف اگاه شدن به محیط پیرامون خود کند، او از بدنه کاراته کشور است، مربی و داور بین المللی است، رییس هیات کاراته استان گیلان بوده و از همه مهمتر مشاور ارشد رییس پیشین فدراسیون کاراته بود، از همین رو کاملا به اوضاع و احوال این رشته رزمی واقف بوده و فقط نیاز به یک بازوی اجرایی داشت تا ان را اجرا نماید.

متاسفانه در ورزش ما رسم ناپسندی وجود دارد که سرپرستان (نه روسای) فدراسیون ها و هیات های ورزشی، وظیفه خود را صرفا برپایی مجمع انتخاباتی می دانند و از برعهده گرفتن سایر امورات فنی و زیربنایی رشته مدنظر سر باز می زنند، یا بهتر بگوییم واهمه دارند مسئولیتی را برعهده بگیرند.

عادت غلطی که به ورزش بسیار ضربه می زند، چراکه تجربه ثابت کرده برخی از این دوران سرپرستی، گاها تا دو سال هم طول کشیده و به همین راحتی 700 روز از عمر ارزشمند قهرمانان و ورزشکاران و مربیان و داوران ان رشته صرفا بخاطر اینکه سرپرستی فدراسیون با یک فرد محتاط بوده، اقدام عاجلی نشد و به هدر رفت.

حال که صوفی خلاف این رسم غلط گام برمی دارد، برخی این اقدامات او را فراهم کردن زمینه انتخابات برای ریاست خود می پندارند، که اگر این اتفاق هم بیفتد کاراته هیچ ضرری نخواهد کرد چراکه او نه تنها به نسبت دیگر مدعیان کسب کرسی ریاست فدراسیون کاراته چیزی کم ندارد، بلکه بواسطه ارتباط حسنه ای که با وزیر ورزش و جوانان دارد، می تواند مشکل گشای بسیاری از چالش های کاراته کشور باشد، این امتیاز ویژه ای است که شاید کمتر رییس فدراسیونی ان را دارا باشد، از همین رو پیشنهاد می شود اهالی کاراته به جای عداوت، تعامل با سرپرست فدراسیون را پیشه کنند تا مقدمات توسعه کاراته فراهم گردد.

پربیننده‌ ترین ها