در اخرین پرده از نمایش انتخاب استاندار به اینجا رسیده ایم که شش تن از نمایندگان گیلان - که البته شنیده شد اکنون به هشت نفر رسیده - در نامه ای جداگانه به وزیر کشور دولت سیزدهم، خواستار انتصاب دکتر محمد دوستار به عنوان استاندار گیلان شده اند.
این درحالی است که با عدم اقبال کمیته رسیدگی کننده به وضعیت استانداران با گزینه های وزین بومی چون، اسدالله عباسی وزیر اسبق تعاون، محمدجعفرعلیزاده معاون سابق وزیر راه و شهرسازی و سردار هامون محمدی فرمانده سابق سپاه قدس گیلان و شاید هم سرداران بنامی چون آقازاده و علیزاده و عبدالله پور؛ اکنون تنها گزینه بومی باقیمانده در سبد وزارت کشور دکنر محمد دوستار رییس پیشین دانشگاه پیام نور گیلان و رییس فعلی دانشگاه های آزاد اسلامی استان است که باید با یکی دو نام غیربومی – که متاسفانه با پیگیری های برخی نیروهای ذی نفوذ بومی مورد توجه وزارت کشور نیز قرار گرفته است - در شرایطی نابرابر رقابت کند.
متاسفانه تا امروز، هر زمان از یک فرد مناسب بومی برای تصدی استانداری گیلان رونمایی شد، میز وزیر کشور بلافاصله از پرونده های گرد و خاک گرفته مالی و اخلاقی و امنیتی و اداری کاندیداها پر می شد و اگر هم سردار وحیدی قصد خدمت شایسته ای به گیلان می داشت با این نامه نگاری های عجیب، با دستانی بسته مواجه می شد.
اما خوشبختانه همه تلاش های سیاه سیاه نمایان، تاکنون برای آخرین گزینه بومی بی ثمر مانده و دکتر دوستار همچنان در چنبره آسایش و آرامش از هرگونه اتهام زنی است.
یا سیاه نمایان فرصتش را پیدا نکردند و یا بواسطه پرونده سفید مالی و اخلاقی اش جراتش را نیافتند، هرچه که هست دکتر محمد دوستار فرصتی برای ایجاد وحدت در بین سیاسیون شد، مطمئن باشید اگر خواص انگ و برچسب بد نزنند عوام نیز نمی زنند.
ضمن اینکه به اندازه کافی وزیر و وکیل و کفیل، فرصت سیاست گذاری در استان گیلان را داشتند و سرانجام گیلان چیزی است که مشاهده می کنید، چه ایرادی دارد، یک بار هم به جامعه دانشگاهی اعتماد شود و سکان یک استان را به آنها دهیم.
اگر حجه الاسلام رییسی به عنوان رییس جمهور این اعتماد را به دکتر دوستار داشت که وی را به عنوان رییس ستاد انتخاباتی اش در گیلان منصوب نماید، یقینا - اگر سیاسیون گیلان اجازه دهند - این شجاعت در وزارت کشور دیده می شود که این بار از یک چهره علمی برای هدایت یک استان استفاده شود.
یقینا سیاسیون استان تا به حال باید دریافته باشند که با حذف گزینه های پی در پی آنها از سوی کمیته بررسی وضعیت استانداران؛ وزارت کشور در حال برنامه ریزی و هدایت آنها به سمت گزینه ای مورد وثوق رییس جمهور است.
حال که فرصت ها یکی پس از دیگری از دست رفته و در این واپسین لحظه ها، بدنه حاکم مجمع نمایندگان استان به یک نتیجه واحد رسیده است و دکتر محمد دوستار یک چهره تمام علمی و دانشگاهی را به عنوان گزینه نهایی معرفی کرده است، چه خوب می شود بیاییم حال را غنیمت شماریم و دوستار را دوست بداریم تا تکلیف دو میلیون نفر از گیلانیان هرچه سریعترمشخص گردد.